Du har inga produkter i din varukorg.

Återgå & Exchange

Vi erbjuder en politik för återvändande för de kunder som inte är nöjda med sina produkter. Det finns några riktlinjer som måste följas för att göra avkastning / utbyte gå smidigt.

Innan han återvände, vänligen maila oss först för avsändaradressen liksom ett godkännande avkastning utan som returnerar kommer inte att accepteras. Och läs följande policy först:

1) Vänligen maila oss för en återbetalning eller utbyte inom 3 dagar efter ankomsten, inkluderar en anledning till en retur och samtidigt ta en bild för vår referens

2) Efter att ha mottagit paketet, vänligen granska din beställd vara noga. Om du fick en dålig kvalitet eller fel produkt än den du beställt, ta bilder av objektet och skicka tillbaka den till oss inom 14 dagar efter mottagandet. Då kommer vi att skicka ett nytt objekt för dig eller utfärda en återbetalning för dig.

3) Om du vill returnera produkten bara för att du inte vill ha det, vänligen notera att återgång sändningsavgiften är på din bekostnad. Den ursprungliga sändningsavgiften är inte återbetalas.

4) Objektet är ditt ansvar tills den når oss. För dina intressen, föreslår vi att du skickar tillbaka ditt paket via en spårbar metod.

 

Om du vill returnera den beställda produkten, Bifoga en lapp med följande information:

1) Beställningsnummer

2) Produktkod / Produktnamn

3) Uppgifter om anledningen till utbytes

4) En återbetalning eller utbyte som lösningen

Återbetalningar kommer att krediteras till det ursprungliga sättet att endast betalning. En 5% utsättning och expeditionsavgift kommer att dras från återbetalning. Ersättnings ska sänds ut först efter det gångna tillbaka objektet har tagits emot. När vi får din retuned paket, kommer vi att kontakta dig. Det kan ta upp till 15 arbetsdagar från den dag vi får din retur att bearbeta din retur eller utbyte.

Om du har några frågor eller förslag om vår avkastning och valutapolitik, välkommen att kontakta oss.