Du har inga produkter i din varukorg.

FAQ

1. Kan du lita på denna webbplats för att köpa?

Många människor är oroade över säkerheten för transaktioner på nätet. Vi vet att säkerhet, kvalitet och navigering på vår hemsida säljer sina produkter. Är det säkert att köpa här, men detta är inte platsen för att lagra dina betalningsuppgifter. Vi ger inte din personliga information till tredje part.

2. För att skyddet av personuppgifter?

Ja, kommer den information som tillhandahålls endast användas för framställning av juridiska dokument med anknytning till leveranstransaktionen.

3. Är det säkert att använda mitt kreditkort?

Detta är säker på att få ett kreditkort. Eftersom Secure Sockets Layer (SSL) är industristandard och den bästa programvaran för e-handel transaction.It krypterar ditt kreditkortsnummer och detaljer.

4. Kan jag ändra eller annullera en beställning?

Vid beställning från vår hemsida skicka oss, brukar du inte ändra eller avboka din beställning. Ordern kommer att behandlas automatiskt när du klickar på "checka ut." Om du vill, om du vill ändra, göra en förändring, kan du kontakta vår kundtjänst. Men på grund av ovanstående resultat, vi kan inte garantera att detta kommer att ändra ordningen. Vi beställa några timmar efter hans återkomst produkten till oss.

5. Hur länge kommer att göras efter det att produkten har betalt?

Två interna transaktioner som anges i funktionsdugligt skick eller förväntade leveranstiden för produktleverans dag, om senare.

6. Om beställningen går förlorad?

Vi erbjuder en ny ordning, om den går förlorad under transporten.

7. Hur är betalningsvillkoren?

Vad driver oss till följande kreditkonto att acceptera Visa, Mastercard och andra första problem för kunderna, och att faktureringsadress, eller kommer vi att förneka transaktionen.

Om du vill beställa dem att betala via Western Union och banköverföring du behöver, du välkommen att kontakta oss för mer information