Du har inga produkter i din varukorg.

Leveransinformation

Läs policyn noga innan du beställer. När transaktionen har gått igenom, strävar vi efter att ge fullständig tillfredsställelse till följande punkter:

1. Leverans

Vi erbjuder internationell snabb leverans och bra service! Generellt använder vi International Express service för alla internationella leveranser. Om du önskar att sända via TNT, UPS, DHL, Fedex. kontakta us.The förutsättningen för varorna skall hänföras till flera 21kgs. Men TNT, UPS, DHL, Fedex är dyrare, vi är ledsen att du måste betala en extra fraktkostnad.

2.Tracking din beställning

Vi kommer att förbereda och skicka det till att börja betalning inom 1-2 dagar, och det tar ca 5-8 dagar leveransservice. Det kan ta längre möjligt på grund av sorteringscentralen, en unik e-post, eller andra frågor. Vi skickar dig som spårningen numrerar till den plats där du kan spåra statusen efter att paketet har skickats till kommissionen.

3.Insurance

Vi erbjuder leverans försäkring för att skydda mot förlorade eller skadade bagage objekt. Mer än 99% av posterna kommer att levereras på ett säkert sätt. Du behöver inte betala extra pengar för försäkringen, kommer rederiet att ansvara för alla objekt utföra. Om varan försvinner eller, eller hålla din egen, kan du returnera beställning direkt.

4.Order Avbokning

Uppsägning för att komma dit innan beställningen levereras. Detta leder till en avbokningsavgift, som är 20% av detta belopp. I allmänhet arrangerade ordning efter förpackning och leveransprocessen, 6-10 timmar orderbekräftelse. Därför bör kunderna kontrollera orderinformationen och fatta beslut om noggrant övervägande, jag hoppas du kan förstå denna punkt.

5. Utbyte & Retur

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Om du inte är nöjd med våra produkter, kommer vi att vara glada att acceptera en retur.

Om du vill returnera eller byta ett köp, kontakta oss 10 dagar att ta över. Efter tidsramen, kommer vi inte att acceptera någon avkastning. Kontakta oss för returadress, som skiljer sig från den adress på det paket som vi skickar till dig och se till att de returnerade poster i originalförpackningen inklusive alla tillbehör, etiketter, inte slitna, ändras eller tvättas, och kan säljas vidare .

Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Dessutom rekommenderar vi att du lägger spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för deras skydd, eftersom det inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Vi kommer att återbetala dig efter att vi tagit emot varan.

Du måste förstå den ursprungliga frakt och expeditionsavgift återbetalas ej. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.